Comencen els tallers LEGO

Ens trobem a la fase de pràctica. Ara construim composicions creatives amb l’expert en LEGO, Gonzalo.

Cada sessió l’expert fa tres propostes de construcció (ex: figures amb rodes, animals, mobles, habitacions…). Cada alumne escolleix la seva opció i si vol treballar sol o en grup.  També explica les normes de respecte tan del material com de l’actitud amb els companys.

Durant el procés, Gonzalo els dóna consells per tal que les seves figures siguin prou compactes i no es desfacin fàcilment. També els dóna idees si estan bloquejats.

Observant l’alumnat, veiem com s’enfronten al repte, com desenvolupen la seva creativitat, com s’ajuden… Es manifesten tal com són i com s’enfronten a la situació ens diu molt sobre la seva personalitat. Ningú es sent diferent i tots obtenen un producte original i irrepetible. És una activitat veritablement inclusiva i els dóna autoconfiança i autoestima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *