PROJECTE AUDITORIA: TREBALL EN EQUIP DELS DOCENTS

Un cop establertes les tres fases en les quals s’implementarà el projecte, queda més clar quin protagonisme pot tenir cadascun dels professors que formem l’equip impulsor. Així doncs, veiem que Alfred Porres tindrà una gran rellevància en la conformació de la fase III per la pràctica i experiència que acumula en la materialització de projectes des de l’assignatura de Visual i Plàstica. Per a la fase II, els professors de matemàtiques i física i química poden aconsellar i guiar la part més de càlcul i mesura de resultats. La resta d’equip que intervindrà a l’aula serà l’encarregada de guiar els alumnes en totes i cadascuna de les fases. Per tant, serà necessària una bona interrelació entre els membres de l’equip i un treball en equip per a que puguem implementar entre tots les idees d’uns i altres i anar tots a una.

 

L’avaluació de la realització del projecte i del producte final queda pendent d’establir. Com ho avaluarem? Qui prepara la documentació de l’avaluació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *