Institut-escola Daniel Mangrané: Projecte 3r de primària. Com es fan els dibuixos animats?

L’institut-Escola Daniel Mangrané som un centre públic de les Terres de l’Ebre situat al poble de Jesús (Tortosa). Som un centre de dues línies en la majoria de cursos. L’equip de projectes de 3r de primària està format per 5 mestres.

El tema del projecte ha estat escollit pel mateix alumnat a partir del plantejament de la GRAN PREGUNTA. Es tracta d’una pregunta que es planteja cada alumne sobre un tema o curiositat que és del seu interès. Ho comparteixen amb les famílies i la redacten.

L’alumnat presenta i defensa, mitjançant una exposició oral, la seva gran pregunta i la justifica davant els seus companys/es.

Posteriorment es fan unes votacions per escollir el projecte de la classe. Com hi ha dues classes, s’escullen dues propostes per classe (per separat), i després tot 3r tria la gran pregunta¸ que esdevindrà el tema del projecte. Per tant, el projecte es basa en els interessos de l’alumnat.

La pregunta que va ser més votada va ser: Com es fan els dibuixos animats? A partir d’aquí, comença el nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *