Cercant informació sobre LEGO

Els alumnes es troben en ple procés de recerca. Han buscat per internet, han fet entrevistes a experts, han buscat materials…

Un dels videos que més els ha interessat ha estat la història de LEGO. A partir del vídeo hem treballat geografia, valors com la perseverança, l’esforç, la responsabilitat.. i també comprensió lectora.

Per tal de comprovar el seu aprenentatge els alumnes han elaborat eines d’autoavaluació engrescadores. Una classe ha preparat un Kahoot de 20 preguntes referents a la història de LEGO; un altra classe ha preferit organitzar preguntes d’avaluació amb un Passaparaula. En aquest procés d’elaborar les seves pròpies eines d’avaluació han millorat l’atenció i la comprensió del contingut.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *