Com vam començar a treballar?

A l’equip impulsor hi ha membres d’educació infantil i de cicle inicial. El procés de reflexió el fem totes juntes, però a l’hora de programar el projecte que es treballa a cada cicle ens reunim per separat.

A cicle inicial vam començar la casa una mica per la teulada i ens vam endinsar a treballar-ho a la classe sense haver preparat el camí. Vam partir del que sabíem i del que havíem fet altres anys. En primer lloc vam reunir a les dues classes de segon i vam demanar el tema que voldrien treballar. Vam pensar que era una manera de què el tema respongués a l’interès de les dues classes i nosaltres poder preparar el material amb més profunditat per fer bé aquest primer projecte. El tema es va escollir per votacions i va ser “Els animals”. Després d’anar a les reunions de la xarxa veiem que de vegades no és necessari que el tema sigui tan ampli, sinó que es pot treballar a partir d’una pregunta concreta o d’un dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *