ASPECTES QUE HAN MARCAT L’INICI DEL NOSTRE PROJECTE

Hi ha tres aspectes que han marcat clarament la implementació del projecte: el què volen saber els xiquets, les aportacions de les famílies i la visita que ens van fer els bombers a l’aula a principis del segon trimestre.

El què volen saber els xiquets ho classifiquem en blocs i és a partir d’aquests blocs que surt el mapa conceptual del projecte el qual el tenim a un lloc molt visible i accessible per a l’alumnat i que anem completant a mesura que anem avançant en el projecte i que anem aprenent coses.

Pel que fa a les aportacions que ens fan les famílies, aquestes també marquen el nostre fil conductor ja sigui aportant idees per poder fer tots junts a l’aula o bé aportant aspectes que ens faran ampliar i/o variar els nostres interessos per aprendre altres coses i altres aspectes.

La visita dels bombers a l’aula i la que farem al Parc de Bombers, és en definitiva la millor manera d’apropar al nostre alumnat a la realitat i fer-la significativa per a ells.

Tot el que aprendrem vindrà impulsat per aquests tres esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *