ESCOLA LLUÍS VIÑAS I VIÑOLES

Hola a tots/es

Som l’escola Lluís Viñas i Viñoles de Móra d’Ebre. Som una escola de dues línies amb 30 mestres. El nostre grup impulsor està format  per  9 mestres de l’escola, que hi ha accedit de manera voluntària.

Fa uns quants anys que el nostre claustre té inquietuds i ganes de canviar la dinàmica de treball, però a la vegada també tenim molta por als canvis.

Per això ens hem endinsat dins  la Xarxa de competències bàsiques, per tal de poder anar millorant  la nostra metodologia i , a poc a poc trobar una línia d’escola que s’adapti a les necessitats de la nostra comunitat educativa.

Aquest curs hem iniciat el treball per ambients i hem fet tallers de mates manipulatives amb els més petits (EI i CI). També hem prescindit del llibre de català i castellà a tota la primària per tal de poder treballar les llengües d’una manera diferent i sense la pressió que suposa tenir llibre de text.

Encara no ens hem endinsat en el món dels projectes,  tot i que en fèiem un al llarg del curs com a eix transversal, però no podem dir que era ben bé un projecte.

Des d’aquest curs a EI estan fent un projecte i al tercer trimestre, el cicle superior farà el projecte de la Ribera d’Ebre, que serà el que documentarem, donat que la Setmana Cultural aquest any girarà al voltant de la nostra comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *