Projecció del projecte dins la comunitat educativa

Un cop acabat el projecte només ens queda esperar que arribi la revista en paper i començar a fer la seva difusió. El temps d’espera mentre la revista és a imprempta es fa llarg. El curs s’acaba i tenim ganes de poder veure el resultat del treball fet i poder-la compartir amb la resta de la comunitat educativa. Si cliqueu la foto podreu veure tota la revista.

revistaAprofitem la festa de final de curs que organitza l’AMPA per fer una paradeta de revistes i poder compartir-la així amb tota la comunitat educativa. 1 Euro per revista per col.laborar en el cost de la seva impressió.

Òbviament els nois i noies de 1r d’ESO no l’han de comprar, ells se l’enduran a casa el dia que recullen les notes de final de curs. És bonic veure com la miren quan la recullen. És fruit del seu treball i n’estan orgullosos!!!

 

Aprofitant que enguany celebràvem el 40è aniversari de l’Institut Bellvitge i que hi havia diferents actes lligats a aquesta celebració, hem aprofitat les activitats que estàvem fent amb la revista per elaborar altres materials que ens serveixen per projectar el nostre centre al barri i ensenyar allò que fem i com ho fem. Aquest llibret n’és un exemple.

llibret2llibret

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *