Pensem quines seccions pot tenir el nostre bloc

Després de la pluja d’idees que vam dur a terme amb l’objectiu de pensar de quina manera podíem recopilar totes les nostres vivències durant el primer any a l’institut, i després d’haver arribat a la conclusió que un bloc i/o revista impresa podia ser una bona opció, tocava pensar com podíem organitzar tota la informació.

Primer hem vist exemples de pàgines web i blocs per tal de veure com estan formades: capçalera, logo, imatge, notícia… i ens hem adonat que hi ha un element comú molt important que és el menú, un lloc on podem organitzar eixa informació.

Després hem format grups de treball i hem repartit diferents revistes que teníem a l’institut per tal de fixar-nos de quina manera estan organitzades: seccions, apartats…. Ells anaven escrivint les seves propostes: notícies internacionals, editorial, el temps, galeria d’imatges, viatges…

A la següent sessió haurem de valorar quines de les seccions que hem trobat a la revista són adequades per al nostre bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *