11. Les entrades. Disseny i venda

Els alumnes encarregats de la gestió han dissenyat unes entrades per poder portar el control dels diners i de l’assistència a l’espectacle. Anteriorment es van haver de posar en contacte amb el conserge de la sala per conèixer exactament l’aforament.
Han dissenyat dos tipus d’entrades. Les primeres, d’un preu de 3 euros, són les que permeten la visualització de l’espectacle sencer. Les segones, d’un preu inferior, són les de fila 0, unes entrades creades per ajudar a recaptar diners pel seu viatge, però que no permeten l’entrada a l’espectacle.
La venda d’entrades s’ha anat realitzant en diferents patis. Els alumnes encarregats de l’organització de la gala han fet torns, tenint en compte que els alumnes del centre tenen dos horaris diferents de patis. Així s’han col·locat en una taula al vestíbul del centre durant els dos patis per poder portar a terme la venda de les entrades.

Tal com ells expliquen a la memòria:“Les entrades es vendrien durant els dies 4 i 8 de abril a les hores del primer patí. Cada curs té un pati diferent. Els de 1r, 2n d’E.S.O. i cicle formatiu és de 10 a 10:30h. I de 3r, 4t d’E.S.O. i batxillerat d’11 a 11:30h.

 Els menors de 3 anys no paguen entrada i hauran d’ocupar el seient amb el seu acompanyant adult”.

Decidim fer 3 tipus d’entrades:

  • Entrades fila 0 per les persones que volen ajudar econòmicament els de 4t d’E.S.O. però que no poden assistir a la Gala. Van establir que aquesta entrada costaria 2 €
  • Entrades per vendre a taquilla el dia de l’espectacle. Preu: 5€
  • Entrades de venda anticipada (entre els dies 4 i 7 de abril) 3€”

Totes aquestes tasques van estar supervisades pel professorat, ja que alguns alumnes van haver de sortir de classe per poder vendre les entrades. Tota la venda d’entrades va comptar amb la col·laboració de tots els tutors del centre.

Preparació venda entradesEntrada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *