El nostre centre

INS MARIANAO de Sant Boi del Llobregat

Som un centre públic d’educació secundària i post-obligatòria del Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Tenim com a missió la de formar en les habilitats i competències corresponents a les diferents etapes educatives, educar en les actituds de respecte a totes les persones, en els valors socials de prevenció i sostenibilitat, i en la capacitació professional.

La visió del nostre centre és la millora de la qualitat de l’ensenyament impartit, i la integració del centre en el seu entorn.

Projectes que es fan actualment:

 Qualitat

Durant el curs 04-05 s’ha aconseguit el certificat UNE-EN-ISO 9001:2000 que repercuteix en benefici de l’organització i l’activitat del Centre. Aquesta certificació ha estat revisada i actualitzada al curs 05-06, actualment estem certificats per la UNE-EN-ISO 9001:2008.

En el curs 07-08 s’ha aconseguit el certificat UNE-EN-ISO 14001:2004 de Medi Ambient. En el curs 08-09 s’ha aconseguit la verificació EMAS i actualment la EMAS III (pendent de verificació) i la certificació UNE-EN-ISO  14001:2008.

Escoles Verdes (Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya)

Projecte per treballar en defensa del Medi Ambient.

Fem Salut

Projecte per treballar la formació integral de l’alumnat emocional i físicament.

Pla Experimental de l’Esport a l’Escola

Projecte vinculat al projecte de Salut i que es realitza fora de l’horari lectiu. Té la finalitat de fomentar l’activitat física entre els joves.

Formació en prevenció de Riscos Laborals

Cada curs es programaran jornades o sessions formatives a tots els membres de la Comunitat Educativa.

Projecte de llengües estrangeres

Un dels objectius de Centre és la potenciació de les llengües estrangeres.

Pla de Desenvolupament Comunitari de Marianao

Aquest Pla és un procés d’intervenció comunitària en el que tots els agents del Barri (entitats, serveis, col·lectius i administracions) treballen en xarxa per tal de millorar la qualitat de vida al Barri, especialment en els col·lectius més desatesos, mitjançant accions i projectes socials.

 Projecte  de Mediació

L’equip de mediació fa difusió del Servei, disposa d’un espai específic i col·labora  en la preparació del Fòrum per a la Convivència que organitzà anualment l’Ajuntament de Sant Boi.

http://www.institutmarianao.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *