Vols jugar amb la castanyera?!

Bona tarda famílies! Com ja sabeu aquests dies els infants estan molt engrescats amb la cel.lebració de la castanyada i del Halloween. Per això, us adjuntem un hipervincle per què puguin disfrutar i fer feina interactivament! Cliqueu als dibuixos!

buho.jpg             castanya.jpg            castanyera.jpg

Endavant! Participeu  i ja ens contareu!

Petonets de l’Olga i la Maribel

2 thoughts on “Vols jugar amb la castanyera?!

 1. eva

  segur que les cel.lebracions de la castanyada i de hallowen estan sen super divertides. Avui feu els panallets!!! dema anirem el pares a degustar la feina ben feta. DESITXO QUE DISFRUTEU MOLT AMB TOTES LES ACTIVITATS D´AQUESTA SETMANA.
  MOLTS PETONS TERRORIFICS I AMB MOLTS PINYONS Y ATMELLAS…

 2. eva

  bon dia!!, avui sembla que el temps hens a donat una mica de tregua. Fareu la festa?
  Ahí els panallets van anar molt bè, ja m´han esplicat lo divertit de fer la massa i possar.li el coco ratllat, estariau tots molt macas CON LAS MANOS EN LA MASA, segur que las mestres han fet moltes fotos que penjaran el blocs perque els papis les mirem, esperare impacient el moment…
  BON PONT DE HALLOWEN A TOTHOM!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà