Voleu veure el racó radiofònic?!?

Bona tarda famílies! Hem construit un petit racó de records! El dire del cole, el Jordi, s’ha enrotllat i ens ha regalat la seva samarreta de la ràdio i ens ha donat una idea genial: signar-la per tots els infants de segon i penjar-la com veureu a la foto! Hem posat també una foto del Miquel i moltes cosetes més…. mireu, mireu… i ja ens direu!

mural-radio.JPG

4 thoughts on “Voleu veure el racó radiofònic?!?

  1. Alba

    Que bonic ha quedat, ha sigut molt bona idea.
    Gracies Jordi per la samarreta.
    Adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  2. Eva

    a quedat molt maco, avui escoltarem als de segon A, nosaltres li hem dit a tota la familia i als amics, aquesta nit estarem tots sintonitçat a la radio per gaudi de la experiencia, la veritat es que l´eduard esta emoçionadisim sembla un famos dien.li a tothom que l´escoltin , lo proxim sera firma autografs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà