Ep!! apunta…dilluns dia 13 a les 9.00 h!

Bona tarda famílies!

Recordeu el nostre projecte anual dels pares i mares a l’escola? Doncs ja tenim aquí la primera visita! Tenim la sort de rebre a les nostres classes a la tieta de la Núria que és infermera. Ens explicarà molts continguts interessants: com es cura una ferida, per què es trenca un ós, com s’enguixen, … i ens portarà molt material per tocar-lo i veure com treballen les infermeres! Prepareu-vos a casa preguntes o dubtes que voleu que li fem a la Fina!

enfermera.JPG

tirita.jpg Petonets curaners per tots i totes!

 

3 thoughts on “Ep!! apunta…dilluns dia 13 a les 9.00 h!

  1. ÚRSULA

    Hola Maribel i Olga, em sap molt de greu no poder fer la xerrada als nens i nenes al de matí… hauria de ser a la tarda, que m’ho puc convinar millor amb el David. Amb les ganes que tenia de explicar-los la importància dels bons hàbits en el menjar i l’aparell digestiu… bé, si no us ho podeu convinar per una tarda de principis de setmana, ho podriem fer per la primavera que tinc més temps disponible, ok? Petons, i ho sento.

  2. Olga i Maribel

    Úrsula, t’aniria millor un dijous a les 15.00? Ja ens diràs! no pensem perdren’s les teves explicacions! Gràcies per tot!

  3. ÚRSULA

    ufffffff!! no ho crec, però ja us ho comentaré…en un principi en va fatal però mai se sap! en un principi no hi conteu, si després puc ja us ho diré. De totes maneres, com ja us he comentat, si es pugués fer a partir de febrer o març encara millor, així m’ho puc preparar millor. Bé estem en contacte. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà