L’any que ve, més fàcil

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/-/8-articles/183064-lany-que-ve-mes-facil.html

Afirma el catecisme escolar de Catalunya que els alumnes al final del cicle d’ensenyament obligatori han de demostrar el coneixement solvent del català i de l’anglès. Superat el llistó cooficial, els responsables educatius es van fixar com a objectiu el recte camí d’accés al ple domini de la terra; és a dir, l’anglès. I per comprovar que tot això anava bé, el govern va decidir fer passar als alumnes de sisè de primària una prova de “competències bàsiques”. El resultat ha estat devastador. Ni competències ni bàsiques. Segons l’idioma, entre el 28 i el 35 per cent, rasament dit, no en tenen ni idea. Els professors d’universitat diran que tot això ja ho sabien i ja ho patien. Ara ja ho sabem tots i ho patiran els mateixos. Els responsables del departament d’Educació podrien haver admès que no ho han fet bé i deixar lliure el pas a uns altres
a veure si l’encerten més. Però s’han estimat més atribuir el fracàs “a la pujada del llistó
de la prova”. Si només és
això, cap problema. L’any
que ve que la
facin encara
més fàcil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *