CURS 2015-2016

BENVOLGUDES FAMÍLIES

Estrenem esperançats i preparats per tirar endavant tots els nous reptes, com el d’acabar amb els retards i l’absentisme escolar, sumarem esforços entre tots els estaments implicats (Serveis Socials, Ajuntament i Escola) per aconseguir-ho.

La segona prioritat d’aquest curs és el tema de l’escriptura que com sabeu va molt lligar a la lectura comprensiva , aspecte en el que hem fet molt incís en els darrers anys.

L’equip pedagògic es manté, menys alguns petits canvis impulsats principalment per motius personals, però per altra banda comptem amb mestres que havien treballat al centre anteriorment.

Com a novetats organitzatives tenim la incorporació de la figura de la coordinadora de menjador, i el canvi a una empresa experimentada de càtering  amb assessorament d’organització i dinamització del temps del migdia, per la qual cosa desitgem que aquesta franja d’horari escolar vagi millor.

El servei de bus escolar recupera el que havia estat, un servei especial per a escolars amb el mateix monitoratge especialitzat .

El material escolar es segueix subvencionant però sols pels nens/es empadronats al poble .

Seguim comptant amb la inestimable col·laboració de l’AMPA  pel que fa a la comanda de llibres, organització d’extraescolars i mil coses més!  I per acabar, una reflexió…

 

SI ARRIBO TARD …

A l’aeroport …perdo el vol

Al metge…perdo el torn

Al cine, no entro

A la parada, perdo l’autobús

Que ens fa pensar que no perdem res, si arribem tard a l’escola?

L’educació comença a casa i la completem a l’escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà