CONCURS

Finalment 54 alumnes de l’escola han participat al concurs del Bloc. Gràcies a tots i totes, enhorabona als guanyadors i no patiu si no heu estat els afortunats aviat iniciarem un nou concurs.

La colla dels deu de Joaquim Carbó per Kilian Beltran de 6è A

Zoomwatts!!! de Anna Fité per Liberto de 4t B

El petit drac Coco i les seves aventures de Ingo Siegner per Myriam Alcázar de 1r B

Aviat rebreu els llibres!!!

 

 

Com ja sabeu llegir i entendre el que llegim és molt important per aprendre. Des del Bloc de l’escola, un cop més, us volem animar a llegir i per aquest motiu proposem un concurs on podeu guanyar un llibre de lectura que de ben segur us farà passar una bona estona.

Participar és molt fàcil només cal que  feu un comentari en aquesta secció del Bloc explicant-nos per què us agrada llegir, heu d’afegir-hi el vostre nom i la vostra classe. Entre tots els comentaris publicats sortejarem un d’aquests llibres (segons l’edat).

La colla dels deu de Joaquim Carbó per alumnes de Cicle Superior

Zoomwatts!!! de Anna Fité per alumnes de Cicle Mitjà

El petit drac Coco i les seves aventures de Ingo Siegner per alumne de Cicle Inicial

Animeu-vos teniu fins al 30 de maig per participar!!!

54 thoughts on “CONCURS

 1. Anna Romero Lopez 4rt A

  Hola sóc l’ Anna de 4rt A. A mi m’ agrada llegir per què llegint s’aprèn molt, paraules noves, pots millorar a explicar les coses. També a qui li agrada llegir es divertit!! Recordeu a mi m’ encanta llegir i estic molt contenta de participar en el concurs!!!

 2. Sergi Toro Castro

  M’agrada llegir perquè quan llegeixes un llibre t’imagines el que està passant i així me’n recordo del que esta passant. Visca els llibres.

 3. Anna Pascual Miquel 5è

  Sóc l’Anna Pascual i m’encanta llegir! Perquè pots passar una bona estona o estonassa! Quan es llegeix s’aprenen paraules noves, frases fetes, et pot endinsar a llocs desconeguts, descobrir noves emocions i experiències desconegudes, etc. A més a més, quan et demanen de fer un treball et pot ajudar a expressar-te millor perquè tens idees noves, o més originals. Llegir no em cansa gens ni mica, em relaxa. Si no, ho proveu abans d’anar a dormir . I ja em direu….
  Llegiu i us divertireu! Us apunteu?

 4. LORENA

  M ´ agrada molt llegir per que vius exspresions que pasan al llibre ,els dibuixos texpliquen que passa .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà