FAMÍLIA

Els pares i les mares us dediqueu a l’educació dels vostres fills al llarg de tota la seva infantesa i fins que són adults. Durant l’escolarització dels nois i noies, la família i el centre compartim el dret i el deure de l’educació; això fa que el compromís entre les dues parts sigui fonamental per a l’èxit escolar.

Destaquem tres àmbits principals de participació i compromís educatiu:

  • Participació de les famílies en el seguiment i procés escolar i educatiu dels fills.
  • Participació en el funcionament del centre com a membres de la comunitat educativa.
  • Carta de compromís educatiu.

En aquest espai us proposarem activitats, enllaços, articles…

Enllaç web escola i família: http://familiaiescola.gencat.cat/ca/


Patrimoni Cultural-Educació, és una plataforma que recull l’oferta educativa dels diferents equipaments patrimonials de Catalunya amb la finalitat d’ampliar els coneixements del currículum escolar i desenvolupar les competències bàsiques per entendre el món en què nois i noies estan creixent.

Alhora, és un espai de participació on compartir les experiències educatives relacionades amb el patrimoni cultural, natura, la història, la literatura, etc.

Et convidem a accedir al cercador de Patrimoni Cultural-Educació i descobrir l’activitat que necessitis i que comparteixis l’experiència.

Enllaç: http://culturaeducacio.gencat.cat/

 

 


 

Llegir a casa és cabdal per transmetre el plaer de la lectura als fills. Us deixem un enllç amb un recull de lectures del programa LEXCIT

Recomanacions LEXCIT


 

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà