COMENÇA LA MISSIÓ APILO

Hem rebut un contenidor a la nostra escola perquè hi pugueu dipositar totes les piles portàtils que portin els alumnes, professors i famílies.

Quines piles es poden dipositar al contenidor?

Són objecte del concurs les piles i acumuladors portàtils. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en telèfons mòbils, càmeres de vídeo i eines portàtils.

Quan comença el concurs? Quant dura el concurs?

El concurs comença el dia que rebem el contenidor. Des del primer dia ja podeu dipositar piles al nou contenidor. Quan hagi transcorregut un mes des de la data en què rebem el contenidor, una empresa ens vindrà a buscar el contenidor ple, que serà pesat a la planta de tractament de piles.

Què hem de fer si el contenidor s’omple abans de la data prevista per a la recollida?

El contenidor té una capacitat de 60 litres (90 kg aproximadament). Si el contenidor s’omple abans de la data prevista per a la seva recollida (un mes després de la data de lliurament del contenidor), en el termini de vuit dies hàbils, OFIPILAS ens vindrà a buscar el contenidor ple i us en deixarà un altre perquè hi continueu acumulant piles fins a la data prevista de recollida per al vostre centre.

Com sabrem quantes piles hem recollit i si som guanyadors?

Totes les piles recollides al vostre centre seran pesades a la planta de tractament de piles.
Un cop finalitzi la recollida dels contenidors de tots els centres, i sempre abans del dia 19 de juny, rebrem un comunicat en què ens informaran dels quilos que hem recollit al nostre centre i en quina posició hem quedat en el concurs.

I un cop finalitzi el concurs, què?

Un cop transcorregut un mes des de la data de recepció del contenidor, ens vindran a buscar el contenidor ple de piles i ens en deixaran un altre de buit, de forma que el contenidor Apilo es quedarà al centre educatiu perquè puguem continuar recollint piles i acumuladors portàtils. En aquest cas, s’habilitarà un accés en línia d’OFIPILAS per sol·licitar la retirada del contenidor ple.

Més informació: Missió Apilo

 

De missió apilo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà