Una recepta molt especial

A 6è hem llegit un dels contes que Miquel Desclot va escriure pel llibre A la punta de la llengua. Segimon Puigdellivol i Puigdomenec un somiatruites a qui no agraden els ous, decideix fer la major col·lecció de truites somiades més increïble que mai s’hagi conegut. Els alumnes de 6è A volem contribuir al seu proposit amb aquestes dues propostes que trobareu d’allò més apetitoses.

TRUITA Nº1158

 PASTÍS DE TRUITA

(Amb ingredients que et deixaran fascinat)

Somiada: Una tarda de Juliol en mig del bosc del costat de casa meva mentre fugia d’una bronca dels meus pares.

INGREDIENTS:

-Ous d’estruç

-Closca de cargol

-Pues d’eriçó

-Sal

-Baba de cargol (perquè no s’enganxi)

-Colorant lila (perquè agafi color la truita).

-Fondant de color blau i rosa

PREPARACIÓ:

1-Batre l’ou d’estruç a la perfecció i directament afegir-li la sal.

2-Fregir les pues d’eriçó amb baba de cargol (perquè estiguin més gustoses i no s’enganxin).

3-Trencar la closca de cargol amb el Minipimer

4-Afegir les closques de cargol a les pues d’eriçó i acabar-les de fregir totes juntes.

5-Finalment abocar els ous, la baba de cargol i el colorant a la paella on estan les pues d’eriçó i les closques de cargol.

6-Deixar reposar la truita uns 10 min. (perquè no ens cremem la llengua)

7-Ja passats els 10 min., cobrir-la amb el fondant blau i rosa.

NOTA: Que les closques de cargol estiguin envasades al buit IMPORTANT.

Carla i Marta

Truita núm. 407

Truita de mosques verdes

Somiada al lavabo del meu tiet mentre dormia a la tapa del bater l’any 1974.

Ingredients:

-Ous (7)

-Mosques verdes (24 mosques)

-Excrements d’ocell (150g.)

-Oli de bitxo (un raig)

Preparació:

1.-Batre els ous i barrejar-los amb els excrements d’ocell.

2.-Aixafar les mosques, i posar-les conjuntament amb la primera barreja.

3.-Posar un raig de bitxo a la paella i ficar la barreja de tot.

4.-Fregir-la a foc lent durant 15 min.

Nota: És millor que les mosques hagin estat en un excrement de vaca, el bitxo ha d’estar una mica més picant del normal.

Raúl i Èric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà