FOTOS de la Cursa Solidària!!!

El passat dijous 30 de gener (Dia Escolar de la No-Violència i la Pau) l’escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès va organitzar la quarta edició de la seva Cursa Solidària. Es tracta d’una cursa de caire no competitiu i on alumnes, famílies i mestres dediquen un dia a fer esport amb finalitats solidàries.
A les 9:30 del matí tots els alumnes del centre s’han concentrat al pati de l’escola nova i els alumnes de P3 han iniciat la primera cursa. Mica en mica la resta de cursos han tingut l’oportunitat de mesurar les seves forces amb la resta de companys i amb els/les mestres que han volgut participar. Un cop acabades les curses de cada un dels nivells tothom que ha volgut ha tingut l’oportunitat de fer les últimes voltes de la jornada de forma conjunta. En aquest moment la pista de l’escola s’omple d’alumnes, famílies i mestres que comparteixen l’esforç per avançar.
Però com ja hem dit es tracta d’una cursa solidària i el més important de la jornada és la recollida d’aliments que s’ha organitzat al voltant d’aquest dia. Des de fa dies l’escola ha anat rebent paquets d’arròs, macarrons, sucre, galetes… que d’aquí a uns dies rebrà el banc d’aliments de la Bisbal del Penedès. L’equip de mestres de l’escola vol agrair a tothom la seva participació i felicitar a tota la comunitat educativa per aquesta dia tan especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà