Calendari 09

És una activitat inclosa en el Pla de Formació de Zona, amb trenta hores, i us podreu inscriure entre el 9 i el 23 de febrer de 2009, clicant en aquest enllaç.

CALENDARI

  1a 2a 3a 4a 5a
dates 28 de febrer 14 de març 28 de març 18 d’abril 9 de maig
horari 10 a 12:30 9 a 13:30 9 a 13:30 9 a 13:30 9 a 13:30
lloc de sortida i arribada.
Es farà al Molí de Mar (Vilanova) Sota-Ribesaquí. cliqueu Jardins de Terramar -Sitges- (arribada a Vilanova) Aparcament del davant de l’hospital Sant Antoni (costat muntanya). Vilanova.Cliqueu aquí Sitges, a concretar.
Obser- vacions Sessió de formació sobre preparació i possibilitats de les sortides,
el bloc, etc
Anirem a la font del Zidro i a Sant Pau. Sortida a peu De Sitges a Vilanova, per Miralpeix i el Colls. Trepitgem la línia costanera, fonoll marí Per la serralada Litoral……al Mas de l’Artís i el Pla de les Palmeres. Pujada a l’ermita de la Trinitat, des de Sitges, passant per la creu de Sant Isidre. Remuntem pel Massís.

propostes, suggeriments…

…feu-ne tot seguit, gràcies.

5 thoughts on “Calendari 09

 1. neus

  i tant que penso participar-hi.
  l’ any passat va estar molt bé…excepte la pluja que ens va fer la guitza…
  aquest any encarregueu bon temps, val?

 2. Miquel

  No es pot canviar la sortida de l’11 d’Abril?(és setmana Santa i la gent marxa de vacances)

 3. jfuente1 Post author

  Miquel: com veus, la data ja està canviada.
  (I gràcies per l’observació, uf!)

 4. ceip els costerets

  Hola, què tal esteu? Un petit apunt! Porto fent tres sortides amb vosaltres i crec que, no m’equivoco,si dic que és el tastet més divertit, profitós, sense desmereixa qualsevol altre,que faig i he fet. I ho dic perquè em sento com si estés als núvols tot passejant pel camp o la muntanya, trepitjant terra de tots i totes,… I aprenent, compartint, conversant, escoltant, ah! i caminant i esmorzant, tard de vegades!!!, sense vigilar les criatures, ni les de l’escola, ni les meves…Hi ho dic de debò, no de broma malgrat ja sabeu que m’agrada fer-ne i molt. Bé, només he volgut fer aquest petit comentari, perquè crec que la gent que ho porteu us ho mereixeiu. Gràcies des de Ribes. Per cert! Quan em vaig apuntar vaig agrair molt que “tastessim” diferents territoris del Garraf, aquest meravellós racó de món.

 5. Andreu Bosch

  Hola Josep Ramon,
  T’adjunto el document que descriu la sortida i hi ha la fitxa detallada del recorregut i informació complementaria sobre la creu de Sant Isidre. De la Trinitat també n’hi haurà però ho estic acabant de polir.
  Si al final t’hi repensessis en el tema de sortir des de l’estació, cal afegir-hi un quilòmetre mes a l’anada i a la tornada. Si no t’hi repenses caldria preveure que algú estigués amb un vehicle a l’estació de la RENFE per recollir algun possible despistat i portar-lo en cotxe a on serem nosaltres.
  Qualsevol cosa, ja saps el 663027342.
  Cordialment,
  Andreu
  No he pogut enviar-te el correu a jfuente1@xtec.cat perque em diu qeu has excedit de quota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *