CONFERÈNCIA A 6è : LES DROGUES

Avui els de 6è hem tornat a rebre la visita de la doctora CHECA per parlar-nos sobre les  drogues i les seves conseqüències.

Ara estem ja entrant a l’adolescéncia i hem de saber l’important que és el saber dir “NO”.

Ens ha interessat molt i hem aprés moltes coses.

  

2 pensaments sobre “CONFERÈNCIA A 6è : LES DROGUES

  1. Si, molt important i oportuna la xerrada sobre drogues. Ara que els nostres nois i noies aniran a l’insti s’hauran d’enfrontar amb molts temes i aquet de les drogues és clau. Fins ara des del nostre binomi de suport escola-casa, els hem donat eines sobre presa de decisions, sumar a això el coneixement sobre el tema, contribueix perquè en un moment donat, ells i elles puguin gestionar de la millor manera possible aquests dilemes vitals. De resta: La incertesa… Controlem el mínim i cada vegada menys a mesura que es fan grans. El que sí podem donar per descomptat són el nostre suport incondicional i amor infinits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *