Concentració a Igualada. 10 d’abril de 2010

novetats

igl-05

La Taula rodona i la Concentració d’Igualada (10 d’abril 2010) han estat un èxit: una trobada profitosa i propositiva. A més, ens ho hem passat d’allò més bé i hem proclamat el que necessita la nostra societat i la nostra educació [servei TV3]: un tracte digne per a la Filosofia. Crònica a El Punt.
Com a dades inicials: emissió a l’informatiu del migdia de TV3 i al 324, la crònica a l’Avui, les primeres fotos i l’enllaç a un canal vídeo. Aquí anireu trobant més detalls: consulteu les novetats, els mitjans o l’hemeroteca, etc.

S’enviarà el Manifest i les signatures a la Conselleria i esperem ser rebuts aviat.
Gràcies a tots, els que vau venir de Lleida, Tarragona, Barcelona, Girona, i d’arreu, i els que ens doneu suport encara que no hi vau poder ser. Encara es pot signar el Manifest i ampliar així el nombre de persones convençudes que cal una Filosofia tractada amb dignitat.

Ah! I el 2011, a Mataró!

email

igl-03

Informació prèvia a l’acte del 10 d’abril

La Plataforma en defensa de la Filosofia de la Catalunya Central (constituïda per intel·lectuals, estudiants, docents i ciutadans del Bages, de l’Anoia i d’altres llocs) convoca a una concentració a Igualada, primer a la Biblioteca Central i després a la contigua Plaça de Cal Font (molt cèntrica).

Serà el dissabte, 10 d’abril de 2010, des de les 10.00. L’acte al carrer tindrà lloc a continuació, i inclourà també la lectura pública de textos breus de cadascú i l’anunci del Manifest d’Igualada 2010, que actualitza i renova el “Manifest de Girona 2009”.

Des d’aquí podeu  accedir a:

filo-2009L’horari és:

  • 10:00.- Taula rodona sobre la situació de la Filosofia a l’ensenyament secundari a la Biblioteca Central (Plaça del Cal Font, Igualada)
  • 11:30.- Pausa/cafè
  • 12:15.- Concentració a la contigua Plaça de Cal Font (cruïlla entre el carrer de Sant Magí i la plaça): presentació de l’acte / lectura popular de frases breus de filòsofs / performances
  • 13:00.- Lectura del “Manifest d’Igualada”

Aquí podeu avideosccedir a aquesta informació bàsica en PDF. Cal una màxima difusió: companyes i companys, docents, antics alumnes, escriptors i periodistes, universitaris, polítics… Qui no hi pugui ser, que recolzi els “Manifests d’Igualada i de Girona”. Recollim signatures on line.

Eina per a traduccions on line d’aquestes pàgines, copiant l’enllaç web. Translations

Informacions relatives a la Concentració 2009, a Girona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *