Plataforma en defensa de la Filosofia. Accions

25 abril

Concentració 2010

Novetats i not?cies

En fase de preparació a nivell local.

S’afegiran més informacions, aquí, a Novetats, i també en pàgines específiques…

Una data provisional és el 10 d’abril de 2010.


Carta del President de la Generalitat

La situació de l’ensenyament de la Filosofia a la Secundària del nostre país està en perill. Arreu de Catalunya i de l’Estat, força persones – amb una actitud afirmativa i propositiva – estem intentant fer-ho veure a les autoritats educatives. És per al bé de l’educació, és per al bé de tots.

Canal de v?deosAquesta Plataforma no va contra ningú. Reivindica el caràcter troncal i transversal del coneixment de les idees i dels pensadors. Afirma que, per ser crítics i autònoms, els nostres alumnes necessiten pensar, conèixer i valorar les teories ètiques, lògiques, antropològiques, polítiques, … i fins i tot metafísiques o  epistemològiques. I això ho fan… a Filosofia!

Hi ha d’haver una dotació horària digne: no es pot menysprear.

amics

El 25 d’abril de 2009 s’ha fet públic un Manifest, en el marc d’una Concentració al Pont de Pedra de Girona. Milers de persones li donen suport explícit (adhesions i el gegantí Grup de Facebook).

S’ha presentat a la Conselleria i al Ministeri, se n’ha informat a l’assessora en temes educatius del President de la Generalitat, té el suport de totes les Universitats i s’ha dut al Parlament (això en els dies successius).

Podeu accedir a moltes seccions d’aquest bloc:


Eina per per a traduccions online [finestra nova] – Translation / Traducciones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *