COETS

El dimecres de la setmana passada vam estar parlant sobre els planetes i l’espai, que en sabien, que recordaven. Com s’ho imaginaven, i que volien aprendre. El que volien aprendre ho van tenir molt clar a fer un coet per poder anar a la lluna perquè “li hem de posar un motor de cotxe que sinó no va!”. Aprofitant les ganes que tots mostraven per anar a la lluna vam veure un video de la nau Apollo 11 de quan va aterrar a lluna.

Després tots vam voler fer el nostre coet amb diversos materials que vam deixar a l’abast de tots. I cada nen/a va haver solucionar els problemes que se li anaven plantejant, com enganxar les diferents peces?, com aconseguir que s’aguantés dret?, etc. van sortir produccions realment interessants! Mireu.
https://picasaweb.google.com/bilsbcn/Coet?feat=directlink

One thought on “COETS

  1. sandra

    Hola pintors, m’encantaria agafar un dels vostres cohets i poder anar a la Lluna…. Us han quedat super guays. Un petó per tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *