UN INGREDIENT MÀGIC

Aquesta tarda aprofitant que teniem mig grup hem fet una activitat conjunta amb els núvols. Hem decidit pintar amb pintura i un ingredient màgic que hem hagut de descobrir. Primer cada nen/a ha decidit quins colors volia posar en el seu full i després amb els ulls ben tancats la Marta i l’Abigaïl han anat posant aquest ingredient. Pel soroll que feia han començat a imaginar que podia ser: sal, sucre, sorra… i quan han obert els ulls ho han vist clar era sucre! alguns/es han tingut la temptació de tastar-lo sense pensar que hi havia pintura!

Després ha començat el més divertit: empastifar-nos i hem vist que el sucre rascava, que amb l’estona es desfeia si hi havia molta pintura, però que si posàvem molt sucre quedava una pasteta.

En resum ens ho hem passat d’alló més bé amb els nostres amics/gues els núvols!

2 thoughts on “UN INGREDIENT MÀGIC

  1. MaRTa

    PINTORS!! Els núvols han estat molt contents de fer el pastitxo de sucre amb vosaltres!!! Ha estat una tarda fantàstica!! Esteu convidats a tornar sempre que us vingui de gust, d’acord?!?!!? Un petonàs ben gros pels vint-i-quatre pintors i un encara més gran per l’Abigaïl!! 🙂

  2. Pintors

    GRÀCIES PER DONAR-NOS UN PETÓ I QUE T’ESTIMEM MOLT!
    ELS NÚVOLS QUE VINGUIN A JUGAR MOLTS DIES AMB NOSALTRES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *