EL PATI!

El mateix dia 7  també vàrem trobar novetats al nostre pati!

 Un grup de pares i mares ens havien preparat una sorpresa genial, teníem nous racons per explorar… hem descobert que tenim cordes, anelles, escales, etc per enfilar-nos, que això ens ha fascinat i de seguida han tingut molt clar que calia fer una fila per no perdre la tanda, ha estat genial! a més hi ha una estructura de fusta al vell mig on ens encanta amagar-nos, seure, saltar, etc té infinitats de possibilitats i a quina millor. Hem trobat un telèfon fet amb embuts i un tub on ens ho passem pipa explicant-nos secrets, uns instruments molt originals enganxats a la paret, … entre d’altres.

En definitiva podem dir que ha estat tot un èxit i des d’aquí vull FELICITAR ALS PARES I MARES que amb esforç i molta il·lusió ens han fet un pati molt més agradable, MOLTES GRÀCIES en nom de tots els pintors i pintores!

pati nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *