L’ARMARI DEL PINTOR

El museu Abelló (on anirem d’excursió el proper dimarts) ens ha cedit en préstec un armari. Al principi no sabíem que era, ens ho hem estat mirant i hem anat dient que podia ser (una pissarra, una caixa, …)

De ABELLÓ

Després poc a poc l’hem anat destapant fins que ….

De ABELLÓ

ÉS UN ARMARI! I OH! SORPRESA! algú des de dins ens deia coses, però… només ho sentia l’Abigaïl, com han dit els pintors “clar, perquè té vergonya”, doncs si! aquest personatge és molt vergonyós i ens ha deixat un vídeo.

De ABELLÓ

Era el ratolí del senyor Abelló! Ens ha presentat un pintor Joan Abelló i ens ha explicat que dins l’armari podíem trobar les seves col·leccions i altres coses que poc a poc anirem descobrint.

De ABELLÓ

5 thoughts on “L’ARMARI DEL PINTOR

 1. Lidia

  Ara ja puc entendre el que m’explicava la Martina, mama he vist un ratolí de color blau que parla!!!, l’Alda i jo li deiem que estava somiant, però no, era veritat.

 2. ABIGAIL Post author

  Fantàstic!!! una altra cara nova, m’encanta!!! clar que és veritat! i aquest ratolí ens porta de cap perquè no sé que ha passat que estan tots entusiasmats! Ens ha dit, el ratolí que dilluns tornarà per la classe a veure que ens ha preparat!

 3. gisela

  Aquesta activitat té al Roger super expectant i content!!! Aquest matí estava super nerviós per veure què hi havia dins l’armari, que havien de treure tot el que hi havia a dins, i es pensa que hi haurà el ratolí.
  M’ha dit que all final no ho heu descobert, ja que hi havien nens malalts, però que dilluns encara que hi hagi nens malalts ho averiguareu.
  Té tot el cap de setmana per fer anar la imaginació!!!
  Felicitats per aquesta activitat que es nota estan disfrutant molt!!!

 4. conchi

  SOC LA ARIADNA MAGRADA EL VIDIO DEL RATULI BON CAP DA SETMANA MAGRADA MOLT LA ESCOLA DELSPINTORS MAGRADA MOLT LA FEINAS
  ESTIC AMALPAPA

 5. Abigail

  HOLA ARIADNA! COM QUE US AGRADAT TANT EL VIDEO DEL RATOLÍ DILLUNS EL PODEM TORNAR A POSAR! M’ENCANTA QUE ESCRIGUIS AQUÍ AL BLOC, DILLUNS ENS HO MIREM! UNA ABRAÇADA BEN FORTA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *