Els professionals del futur

En el marc del Saló de Construmat 2009 realitzat al recinte de Gran Via, Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat del 20 al 25 d’abril, el Departament de Medi Ambient i Habitatge juntament amb el cesire*.aulatec, aula de recursos de Tecnologia del Departament d’Educació, han preparat i participat en una activitat innovadora a l’estand: El segon Pas: rehabilitar

L’activitat: Els professionals del futur.

Per primera vegada i com novetat la visita a l’estand va ser realitzada per als “professionals del futur”, estudiants dels Instituts d’Educació Secundària de 4º d’ESO i Batxillerat Tecnològic (és a dir, els futurs enginyers, arquitectes, etc.).

Disposen així d’una mostra, tant real com experimental dels coneixements científics i tecnològics aplicats en l’edificació en l’actualitat. Els estudiants van aprendran sobre la petjada ecològica a través dels continguts de l’estand, per a això s’ha previst que duguin a terme un treball previ i posterior a la visita sobre els continguts exposats.

Es pretén així que els alumnes prenguin consciència dels problemes de l’energia, que les matèries primeres són limitades i claus per al desenvolupament d’un país, i que com usuaris i, molt possiblement, futurs investigadors, ells seran en gran mesura el motor del canvi que possibiliti tenir un futur més sostenible.

Per veure la noticia completa amb reportatge fotogràfic i informació addicional.

Deixa un comentari