BONES PRÀCTIQUES

Un dels objectius de la xtec és la publicació de les bones pràctiques educatives dels centres per mostrar models innovadors de treball a l’aula i facilitar l’intercanvi d’experiències.

bonapract

Per accedir a la guia que explica els criteris per a la publicació de la pràctica entreu aquí

Per accedir al model de fitxa per a la redacció d’una bona pràctica entreu aquí

En cas que el vostre centre vulgui publicar una bona pràctica haureu d’omplir la fitxa per descriure l’experiència i enviar-la per correu electrònic al Servei Educatiu. Un cop validades s’enviaran les seleccionades al Servei d’Innovació i Recerca Educativa. Algunes seran publicades a la xarxa a partir de l’informe d’una Comissió d’experts i la validació del Consell d’edició.

Us recordem que els centres que dins el Pla Comarcal han demanat participar en la Revista Comarcal o en el suport a projectes d’innovació i bones pràctiques han d’omplir també aquesta fitxa i fer-la arribar al Servei Educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *