CONFERÈNCIA PRESENTACIÓ PROJECTE FILOSOFIA 3/18

Filosofia 3/18 és un projecte educatiu que pretén ajudar els estudiants a fer-los més conscients de les pròpies capacitats i límits per tal que esdevinguin ciutadans autònoms. Consta d’un currículum de llarg abast organitzat a través de 6 programes de dos anys de durada cadascun. El treball de caire cooperatiu proporciona les eines per millorar la seva capacitat de judici, fer-los més reflexius i raonables perquè estiguin més preparats pel món acadèmic, laboral i personal.

Conferència a càrrec d’Irene de Puig del Grup IREFimages2.jpg

Lloc: Servei Educatiu de la Noguera

Dia 17 abril

Hora: 17,30 – 19, 30

Inscripcions de l’1 d’abril al 16. Entreu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *