COMENCEM UN NOU CURS

Benvinguts al curs 2012-13!

ELS NENS I NENES DE 3r

A cicle mitjà hem passat i molt contents hem estat,

amb els estoigs preparats i a punt per començar,

En aquesta classe hi vam fer primer,

i ara hi farem tercer.

Aquesta mestra nova que es diu Judith,

ens fa callar amb un crit.

 

 

LA COLLA DE 4t-A

Les vacances s’han acabat i l’escola per fi hem començat.

Estem a cicle mitjà i som els de 4t-A.

Som els mateixos de l’any passat i amb la Maria Josep hem tornat.

Estem a la mateixa classe d’abans, però ara som més grans.

De pressa creixem perquè deus anys ja farem.

Tots som molt amics i mai no fem cap crit.

Llibres nous tindrem i més coses aprendrem.

Aquest any serà espectacular perquè és l’últim de cicle mitjà.

A la classe sempre callarem i bons estudiants serem,

perquè després cicle superior ens esperarà i coses noves hi haurà,

que el futur ja ens dirà…

L’ALTRA COLLA, 4t-B

Un nou curs ha arribat i els nens de 3er ja fan quart.
A 4art B tot surt bé.
Qui ha agafat  el meu color i ha dibuixat al meu ordinador.
Amb gràcia  i imaginació comencem l’escola amb il·lusió.
Ven contents tornarem i amb la nova mestra aprendrem.
A quart B molt bé m’ho passaré.
A quart segur que suaré.
A quart B em portaré molt bé.
A l’escola hem d’anar  amb en Nil sempre rient.
A quart B estudiaré molt bé.
Quart B ho fas molt bé.
Una escola tant gran i moltes mestres ensenyant.
L’Escola Segimon es la més “guai” del món.
A quart B riuré molt bé.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a COMENCEM UN NOU CURS

  1. jordi solà diu:

    A mi m’agraden molt les fotos dels cursos perquè queden molt macos.

    JORDI SOLÀ!!!!!!!!!!

  2. Ian Luca Scipione diu:

    VEDELLA AMB SALSA

    Resepta de sobralles: Si has fet vedella a la brasa i te n’ha sobrat, pots fer un bona vedella amb salsa de tomàquet per acompanyar pasta, macarrons, etc !!!!!
    Només has de fer: un bon sofregit de ceba, pebrots i tomàquets i si vols hi pots afegir uns bolets. Un cop tinguis tot això cuinat, hi poses la carn feta a la brasa i deixes que faci xup-xup uns 15-20 minuts.
    Tasta’l, està boníssim!!!!!!

    Ian luca 4t A

  3. txell diu:

    A mi m’agrada molt ser de quart però hi ha nens que parlen a la classe i no et deixen concentrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *