COSMOCAIXA

VISITA AL COSMOCAIXA

Els alumnes de Cicle Mitjà ja han fet la primera sortida d’aquest curs!

Avui hem anat a Barcelona, al Cosmocaixa, i ha estat un dia ple de noves experiències.

Primer de tot, hem entrat al Planetari on a través d’una pel·lícula projectada en una gran cúpula hem viatjat pel cel, observant els estels, les constel·lacions i els planetes visibles des de la Terra. També hem après com localitzar l’Estrella Polar que ens permet situar el nord i orientar-nos a la nit.

Després, encara dins el planetari, hem viatjat per tot el sistema solar i ens hem acostat a cada un dels planetes. Gairebé els hem tocat!

Quan s’ha acabat la pel·lícula, el monitor ens ha respost les preguntes que li hem fet. L’Univers, però, encara té molts enigmes per resoldre. Haurem d’estar atents al que es va descobrint cada dia…

Amb els peus ja sobre la terra, hem anat a la selva amazònica i ens hem passejat pel bosc inundat i hem observat animals molt diferents sobre i sota l’aigua. També hem vist la pluja tropical  i aparèixer l’arc de Sant Martí.

Tot seguit  hem fet un recorregut per la història de l’evolució i de la vida, observant fóssils  i altres materials, i hem acabat experimentant a la Sala de la matèria.

Segur que us han quedat ganes de tornar-hi i és que amb un dia no n’hi ha prou per veure-ho tot.

 

5 respostes a COSMOCAIXA

 1. El planetari va ser divertit perquè la pel·lícula era molt maca. Urà i Neptú no van sortir perquè només es veien els que podem veure de nit des de la Terra. Hi havien molts altres planetes d’una altra galàxia i tenien noms molt diferents dels nostres. Al museu vàrem veure uns peixos molt petits que els havies de mirar amb una mena de lupa que estava enganxada a la columna de peixos. Amb en Roger, la Júlia i la Mireia vàrem fer d’emisora després de dinar. Amb la Marta, l’Irma i l’Eulàlia Bernal vam veure el mar. A l’entrada del museu vem veure dos homes que semblaven de veritat però eren de cera. Les fotos de dalt són totes molt maques.

 2. jordi solà diu:

  A mi m’agrada molt el Cosmocaixa perquè el planetari va ser divertidíssim i aquells peixos que miràvem també.

 3. Hola, sóc l’Eulàlia Bernal i sabeu què? Dons que m’ ho vaig passar molt bé a l’ excurció.
  ADÉU, FINS UN ALTRE!

 4. Maria Torroella i Arimany diu:

  El planetari va se molt divertit era molt gran i jo no hi havia anat mai.

 5. aina vilardell bassaganya diu:

  Hola Maria, a mi també em va agradar molt .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *