LA SOLANA

VISITA A LA SOLANA

Aquest és l’Any de les Energies Renovables i per aquest motiu estem treballant  a fons aquest tema, sobretot des de l’àrea de coneixement del medi.

El nostre entorn ens permet aprofundir en el coneixement d’una energia renovable que s’està implantant amb força: es tracta de l’ENERGIA DE LA BIOMASSA.

Així doncs, hem fet una petita excursió al Parc Comarcal del Castell de Montesquiu on hi ha el Centre de Gestió Forestal de La Solana. Allà ens han explicat com són els boscos avui dia, com es treballa al bosc, quins treballs s’hi fan, com s’aprenen les feines del bosc, què se n’extreu i per a què s’utilitza.

A La Solana també hem pogut veure una caldera de biomassa i ens han explicat amb què funciona, com funciona i per a què serveix.

Durant l’excursió també hem fet activitats d’observació del medi i hem gaudit del paisatge de tardor i ens hem inspirat tot jugant amb les fulles.

LA SOLANA

ESTUDI DEL SÒL I EL SUBSÒL

LA TARDOR ENS INSPIRA

3 respostes a LA SOLANA

  1. Veig amb molta il·lusió les magnífiques composicions que aconsseguiu aquesta tardor.
    Very well done. Greetings and congratulations, Eudald

  2. mbassaga diu:

    M’han agradat moltíssim les vostres fotos de la tardor. Sou uns artistes! Felicitats pels vostres treballs creatius al Parc Comarcal de Montesquiu. Per què no passeu l’enllaç als responsables del Parc? Segur que els hi agrada conèixer aquesta experiència.

  3. Em va agradar molt anar a la solana perque m´ho vaig passar bé .A la Carla, la Jùlia, la txell, la M.Josep etc. els va quedar molt bé la mena de mandala que van fer era bastant creativa , els colors quedaven molt bé una espècie de groc com verdós i crec que una mica de taronja era molt bonic a la tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *