Fem curses d’orientació

Orientació esportiva

Introducció

Aquesta activitat s’ha desenvolupat en un nivell inicial, tenint en compte el diferent nivell dels participants al Seminari. El seu objectiu vol apropar aquesta als mestres i professors d’educació física una disciplina esportiva que ja desenvolupem a nivell de continguts en l’orientació espacial, però que en cas que ens ocupa, descobrirem i aproparem els elements més característics de l’orientació esportiva. Aquest document més teòric va acompanyat amb uns altres més visuals (adjunts) que permeten la seva millor comprensió. I per acabar aquesta petita introducció, i no per això menys important, cal destacar que les idees i conceptes de l’orientació esportiva es poden adaptar a les singularitats de cada escola fent servir altres mapes i materials que en essència estarem fent el mateix per treballar el nostre esquema corporal i l’orientació espacial.

L’activitat té dues parts:

La teòrica per conèixer els elements i característiques bàsiques de l’esport. Aquesta part en tenim una síntesi a continuació en aquest document.

La pràctica per vivenciar i experimentar aquestes característiques i elements en la praxis, podent-los aplicar en una situació real. La mostra d’aquesta part és el mapa de la zona esportiva de Sant Celoni on es va celebrar i que adjuntem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *