Aprofundim en psicomotricitat

Encara que és sabut per tots/es que la psicomotricitat no es competència dels mestres d’educació física, sabem que a la pràctica a moltes escoles les fem. Per aquesta raó, durant el curs 2010-2011 ens van sorgir dubtes sobre les sessions de psicomotricitat.

L’activitat va ser totalment pràctica, ja que el que ens interessava era com organitzar una sessió, com portar-la a terme, en què ens havíem de fixar, com recollir les dades…

Aquest any els dubtes que teníem era quines competències hem de treballar exactament i com hem de fer la seva progressió.

Vam estar assessorats per la psicomotricista Sílvia Giménez Corrons, mestra de l’escola Can Manent de Cardedeu. Aquesta nova sessió va ser totalment teòrica ja que ens va explicar els continguts curriculars, ens va ensenyar a fer un full de previsions i ens va justificar com porten a terme la psicomotricitat a la seva escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *