Seminari d’Educació Física

Educació física a l'escola

Presentació del Seminari d’Educació Física

 

El Seminari d’Educació Física (SEF) és un espai de trobada de professors d’educació física de la part nord del Vallès Oriental.

 

Vinculats al CRP de Sant Celoni, els professors d’educació física organitzem cada curs un seguit de trobades per posar en comú experiències de la pràctica educativa que coneixem i que sabem fer funcionar.

 

El SEF funciona des del curs 2007-08. Des del curs 2009-10 té aquest bloc en el qual anem recollint i difonent les diferents propostes que posem en comú al llarg de les sessions en què es trobem.

 

El lloc de les trobades més habitual són les mateixes escoles on treballem. L’accés a patis, gimnasos i material esportiu facilita que aquest compartir experiències sigui pràctic. No només prendre notes, sinó també practicar in situ l’activitat proposada.

 

Des del curs 2010-11 hem començat a fer trobades a l’aire lliure. D’aquesta forma implementem activitats que no tenen cabuda dins d’una escola però sí dins l’àrea d’educació física.

 

Per participar en el SEF només cal estar atent al setembre als Plans de Formació de Zona que organitza el CRP de Sant Celoni.

 

Sovint, la transferència educativa derivada d’aquestes trobades és rapidíssima: el mestre A munta una sessió amb tema X i aquella mateixa setmana, el mestre B incorpora elements del tema X en la seva programació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *