Sortida a la Riera

Els alumnes de tercer han realitzat una sortida per la riera. Han vist de prop la Riera de Caldes, el Riu Besos i la Riera Seca. A més a més, hem estat acompanyats d’uns grans guies que ens han explicat diverses coses de fauna i botànica.

Moltes gràcies als guies!!

A 4t fem una bossa-samarreta!!

Des de l’Ajuntament de la Llagosta han vingut dues noies a explicar-nos la importància del reciclatge i a conscienciar-nos de no utilitzar bosses de plàstic. Per això, cada nen/a ha creat la seva bossa-samarreta per estalviar l’ús de bosses de plàstic quan vagin a comprar. Hem agafat una samarreta vella i l’hem convertit en una bossa molt bonica.
Cliqueu a la càmera per veure les fotografies.

A 4t fem barreges de diferents materials!!

Benvolgudes famílies,

Avui a Medi hem fet barreges de diferents materials i hem tret conclusions interessants.

Alguns materials quan es barregen amb aigua, s’hi dissolen. Això vol dir que es forma una mescla en què no podem distingir els dos components. Altres materials no s’hi dissolen i es poden distingir i tornar a separar fàcilment.

Ha estat divertit!

Cliqueu a la càmera per veure les fotos.

ARRENQUEM UN NOU CURS

Bon dia famílies!!

Un any més tornem a trobar-nos a l’escola amb il·lusió i ganes d’aprendre, tots junts, coses noves.
Els vostres fills/es tindran nous reptes a superar i entre tots farem que siguin superats amb alegria, entusiasme i mooolta paciència.

Molt bon inici de curs a tots i totes!

FINAL DE CURS

El final de curs ha arribat! Ha estat un dia molt emocionant per a tothom!
Aquí us deixem un munt de fotos d’avui! Com sempre, feu “clic” a la imatge de la càmera de fotos!
APROFITEM PER A DESITJAR-VOS UNES BONES VACANCES!

 

MUNTANYA DE SAL – CARDONA

Benvolgudes famílies!

El passat 30 de maig, els nens i nenes de 4t de Primària, vam anar d’excursió a Cardona. Aquesta població és molt coneguda gràcies a la Muntanya de Sal i, al Castell de Cardona.

Durant la visita a la muntanya de sal, hem fet uns quants experiments per a conèixer les propietats de la sal i, els diferents tipus de sal que podem trobar a Cardona. Després, hem baixat a la mina en “microbus”. Hem fet un petit recorregut i, hem quedat meravellats amb la quantitat d’espais, passadissos i estances que s’amaguen dins de la muntanya… i només vam visitar la “primera planta”.

Aquí teniu un enllaç per mirar les fotos!

 

COLÒNIES A MAS PORTAL (Àger)

Benvolgudes famílies!

Aquí us deixem fotos d’aquests 3 dies inoblidables. Els nens i nenes han fet un munt d’activitats durant el matí, la tarda i…la nit!!! Han gastat moltíssimes energies! 

La visita al Parc Astronòmic del Montsec ha estat espectacular. Malauradament, no ens permetien fer fotos a l’interior. 

El temps ha estat una mica inestable. Es produïen canvis ràpidament. Feia fred, després calor… Ens ha fet sol, núvol… i ens ha plogut alguna estoneta cada dia! 

Per cert, si entre totes les fotos de les colònies que heu fet, trobeu alguna foto que us agradaria compartir amb els companys, porteu-la a l’escola i l’escanejarem per afegir-la a l’àlbum!