sortida al Macba

Els nens/es de cicle superior hem fet una sortida al Macba per continuar el projecte artístic que acabem d’iniciar.

En els tallers que vam fer vem distribuir-nos en tres grups, i vem veure obres d’art que ens van impresionar!!! els materials utilitzats eren de tota mena: vídeos, sons, metalls, pantalles… fins i tot vem poder entrar dins d’una obra d’art.

Tot el que vem veure ho podríem resumir en :

  • Els artistes expressen, comuniquen idees, sentiments iopinions…
  • Els artistes utilitzen materials i tècniques molt diferents.
  • Els materials poden tenir diferentssignificats segons l’artista que els usa.

Ens vam divertir molt, durant la posada en comú d’aquesta activitat i ens hem preguntat: estic dins d’una obra d’art quan sóc dins de l’aula?

Quan varem arribar varem seguir amb el projecte i ens varem reunir cicle superior i varem decidir de fer la nostra propia obra d’Art i un retol per a la Font de l’Aixeta perque tothom sabes que allo era la Font de l’Aixeta. Primer ens donar un full que hi havien aquestes paraules:Idees,Intenció,Resultat final,Material i Tècnica,m i ho teniem que omplir varem tardar 2 dies en acabaro deespres varem anar a la Font de l’Aixeta a fer fotos als posibler llocs on podiem posar el cartell.Al cap d’ uns dies varem comensar ha portar el material que teniem que pportar per fer ola nostre obra d’art i final ment el dia 15 d’Avril del 2012 varem acavar.Varem penjar les nostres obres d’Art a fore el pasadis amb la cartellere que tenia que portar el nom del autor/a la data de neixament de l’autor/a el nom de l’obra i la data que s’ha fet l’obra.

Aquest article ha estat publicat en Entrem i sortim. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a sortida al Macba

  1. maria fernández diu:

    Estimats companys de cicle, digueu la veritat. Va estar molt bé i ens ho vem passar de conya voltant pel macba sols. Va ser guay.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *