RESPECTEM I CUIDEM EL MEDI AMBIENT

A llengua castellana hem llegit un còmic de l’Estefi que es diu “¡Aquella pobre ballena!”. El text tracta sobre les bosses de plàstic i les conseqüències que poden tenir pel medi ambient i pels animals, com la pobre balena que mor per haver-se empassat una bossa de plàstic. A partir d’aquí hem estat parlant sobre altres aspectes que els humans no fem bé i que perjudiquen el nostre medi ambient. Hem pensat que podríem fer cartells, en castellà, per intentar que la gent cuidi més el seu medi ambient. Els cartells seran de diferents temes: la contaminació dels cotxes, llençar les escombraries a la natura, estalviar energia elèctrica, energies renovables, etc.

Per acabar, us deixem aquí una presentació digital que hem vist sobre les bosses de plàstic i les seves conseqüències. Aquesta presentació digital ens ha fet pensar molt i creiem que estaria bé que l’ha pogués veure més gent. Esperem que us agradi i us serveixi també per pensar!

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *