SORTIDA CONJUNTA ESCOLA

L’últim dia del segon trimestre vam fer una sortida conjunta de tota l’escola. Vam anar a la Muntada, la casa on va néixer el bandoler Joan Muntada que el curs passat vam treballar. Vam anar fins a Comabella i allà ens esperaven els més petits de l’escola. Nosaltres vam fer d’acompanyats dels nens i nenes de P5. Quan vam arribar a la Muntada vam esmorzar i després vam fer la gimcana dels colors que el cicle mitjà havíem preparat. Les proves eren molt divertides i tothom s’ho va passar molt bé!!!

Després, des de P5 fins a 6è, vam anar fins al Marquet de les Roques i quan vam tornar a prop de la Muntada, vam dinar i vam jugar. A la tornada, algunes persones anaven una mica cansades!!! Però ens ho vam passar molt bé i va ser un dia molt divertit!!!!!!

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *