HEM PLANTAT FAVES!

A principis d’abril ja teníem l’hort preparat així que ja podíem plantar. A la nostra classe ens tocava plantar faves i a la classe de P5 també, així que les mestres van tenir la idea de plantar tots junts, 4t i P5. La idea ens va agradar tant als nens i nenes de 4t que vam preparar una presentació digital sobre les tasques a fer a l’hort per poder plantar, perquè nosaltres ja en sabem molt! Van venir els nens i nenes de P5 i els vam fer la presentació digital. Després vam fer grups barrejats de les dues classes i ens vam imaginar què creixeria d’aquelles llavors i vam fer el dibuix.

Ara ja estàvem preparats per plantar! Vam baixar a l’hort i vam començar a treure males herbes. Després vam fer els forats, vam posar-hi aigua i vam posar les llavors. Vam tapar els forats i vam regar molt bé. I a esperar a veure si creixen! Va ser molt divertit poder plantar amb els nens i nenes de P5!

A més, quan vam tornar de la Setmana Santa vam veure que ja havien sortit les faves i la planta ja comença a ser una mica gran!

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *