VISITA AL BIBLIOBÚS

El mes de gener vam començar a fer un projecte relacionat amb les biblioteques i els llibres, “Exploradors de biblioteques”, i vam començar visitant el bibliobús. En el bibliobús ens van explicar moltes coses: quins són els llibres infantils i per adults, com es diferencien els llibres infantils amb el gomet per saber quins són els adequats a la nostra edat. Vam fer memòria de què necessitem per endur-nos llibres del bibliobús a casa i també ens va ensenyar com buscar els llibres a l’ordinador per autor, per títol o per tema.

AITANA


Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim, Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *