NORMANDIA

Jo he anat a Normandia que està a França i us vull recomanar que hi aneu. Allà la platja és molt xula i l’aigua està gelada. La platja és molt tranquil·la i divertida però quan hi entres és freda, però si entres de cop s’hi està més bé i no costa tant d’entrar-hi.

A més de la platja, a Normandia pots veure de tot: canons perquè hi va haver-hi un guerra, esglésies i museus. També pots anar a visitar uns cementiris dels soldats que van morir a la batalla, els soldats de cada país estan enterrats en diferents llocs, jo vaig anar a visitar el cementiri dels soldats anglesos.

ADRIÀ C.

Normandia

Aquest article s'ha publicat dins de El nostre racó i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *