VIATGE AL MARROC

Anar a Marroc és un viatge molt bonic perquè hi ha ciutats molt grans com Casablanca, Rabat i també Tánger que és una de les més grans de Marroc. Però Nador és la ciutat que està més a prop d’Espanya. Marroc és un país que està a Àfrica i és un dels països d’Àfrica més petits. La ciutat d’Oujda està tocant a Algèria i a prop del desert. Per anar al Marroc pots anar des d’Almeria fins a Nador amb vaixell. Hi ha molts llocs de luxe com el restaurant monjo Imes i us recomano anar al camp de hàndbol de Casablanca. A més hi ha molts camps de lluita, moltes granges i molts animals com les cabres i els cavalls i el millor és que hi ha una piscina súper gran i la més gran està a Casablanca.

ABDELILAH

hotel-marroc

hotel

samarreta-marroc

Aquest article s'ha publicat dins de El nostre racó i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *