BICIPARK LA CLAU

Els nens i nens de cicle mitjà vam anar al bicipark de La clau el dia 4 de febrer i ens ho vam passar molt bé. Aquest activitat es relaciona amb el projecte que vam fer “Mou-te pel poble” sobre la mobilitat segura i l’educació vial. A més, ara sí que ja podem dir que som riders. Primer el Manel ens va donar alguns consells i vam fer un circuit que només era d’un en un i després vam anar a un altre que podíem anar de vuit en vuit. Al principi ens feia cosa de tirar-nos amb la bicicleta, però amb l’ajuda del Manel i del Marc, al final ens tiràvem sense por i anàvem fent voltes al circuit sense parar. A més, el Manel ens va recordar que la bici no contamina, no fa fum ni sorolls. Amb la bici fas molt esport perquè treballes molt les cames i els braços. També ens va recordar que sobretot hem de portar casc i proteccions. Al final el Manel va fer una demostració i a l’últim salt va donar una volta de cantó! Va ser un matí molt divertit!!!

MARC V.

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim, Què investiguem? i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a BICIPARK LA CLAU

  1. maria diu:

    jordi quina pooor tens al baixar eeeee???

  2. Silvia Boladeres diu:

    Sí que tenia por, però va ser valent i va baixar! I ho va fer bé!!
    Us ho vau passar molt bé aquell dia!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *