RECOMANACIONS NOU ANY 2020

***************************************************

BENVINGUTS AL NOU ANY 2020 

***************************************************

CANÇONS RECOMANABLES (MÉS RECENTS):


ROSALÍA – Juro Que (Official Video)

Aquesta cançó tracta sobre una noia que transmet els seus sentiments al seu xicot que és a la presó. És flamenc a l’estil característic i reivindicatiu de la Rosalía que tant la caracteritza.

És una cançó que transmet un sentiment pur i que posa la pell de gallina!

CLICA JA!

 ——————————————————————————————————————-

Bryant Myers – Como Panas (Video Oficial)

Tracta sobre un noi i una noia que van passar de ser amics a ser alguna cosa més que això, i es veu com es desenvolupa aquesta història entre els dos protagonistes.

Et pot transmetre sentiments si et passa res semblant a això.

ESCOLTA-LA JA!

——————————————————————————————————————–

PEL·LÍCULES I SÈRIES (MÉS RECENTS):


  • AJ and the Queen 

Aquesta sèrie tracta sobre un home que, després d’haver denunciat el seu xicot perquè li ha estafat 10.000 euros, decideix emprendre la seva última gira com a drag queen mentre escapa del noi, que vol venjar-se’n per haver anat a la policia. Però no emprendrà aquesta aventura sol, sinó amb una nena de poca edat que vol escapar dels problemes que l’envolten.

És una sèrie molt recomanable perquè parla de temes que no són gaire coneguts per tothom i dona a conèixer un altre punt de vista sobre la comunitat LGTBIQ+.

NO ESPERIS PER VEURE-LA!

 ——————————————————————————————————————–

The Circle – A Netflix Reality-Competition | Official Trailer | Netflix

Aquest reality estatunidenc gira entorn de les xarxes socials i vol transmetre i fer saber els perills d’aquestes als receptors. Tracta sobre uns participants que han de passar un temps determinat en unes habitacions on només hi són ells i on es poden comunicar amb la resta de participants a través d’una aplicació social creada per a aquest programa específicament, anomenada “el cercle”. La dinàmica del concurs és anar expulsant els participants a traves del “cercle” i així fins arribar a la final i decidir el guanyador de la mateixa manera.

En aquest reality es creen aliances entre el participants, però sobretot et dona una bona lliçó de vida.

A QUÈ ESPERES PER VEURE’L?

——————————————————————————————————————–

LLIBRES:


– AFTER –

Tessa Youbg s’enfronta al seu primer any a la universitat. Acostumada a una vida estable i ordenada, el seu món canvia quan coneix a Hardin, el noi dolent per excel·lència amb tatuatges i de mala vida. La innocència, el despertar de la vida, la descoberta del sexe…. un amor infinit, dos pols oposats fets l’un per a l’altre. Aquests són els temes que atrapen el lector a After d’Anna Todd, i aquest és el primer volum de la saga.

NO ESPERIS PER  LLEGIR-LO! 


MOLTES GRÀCIES PER LLEGIR-NOS!

Estigues informat de noves actualitzacions de la secció “Recomanacions 2020”