¿Què és el K-POP? + Recomanacions de K-POP

K-POP? ES MENJA? ꕤ

 

☾✧Actualment molta gent ha sentit parlar del k-pop perquè ha provocat un gran impacte entre els joves i les joves, però… saps realment què és el k-pop? Si no ho saps, aquest és el teu document; però si ja ho saps, pots baixar a la secció de recomanacions on trobaràs les cançons ideals per ballar amb els teus amics o les teves amigues.⇄‹3

 

 

¿QUÈ ÉS? ꕤ

☾✧El k-pop és un tipus de música que vol dir “Korean popular music”, és a dir, música popular coreana. Aquest gènere és propi de grups de música, masculins o femenins, que fan cançons amb molt ritme i bones coreografies. Aquestes cançons només s’escoltaven a Corea, però el 1992 va marcar un punt important per al k-pop perquè va ser quan el primer grup k-pop, “Seo Taiji and Boys”, va debutar internacionalment. Després d’això el món ja sabia una miqueta sobre aquest gènere musical, però no va ser fins al 2014, quan el grup BTS “Bangtan Boys” va debutar amb la seva primera cançó, “No More Dreams”, quan aquest gènere va ser conegut a tot arreu. El grup BTS va seguir endavant fins que al 2015 era conegut fins i tot a Sabadell! Però no només BTS es va obrir un lloc en tot el mon, el grup femení BlackPink també va fer la seva aparició al YouTube cantant “DU-DUDU-DU”. Ara al 2019 el k-pop segueix sonant a tot arreu. A continuació us recomanaren algunes de les cançons és conegudes del k-pop.⇄‹3

Imatge relacionada

 

ℛecomanacions: les deu millors cançons del kpop

 

1 -La meravellosa cançó Red Velvet : Zimzalabim

 

2 -Una de les més canyers  BIGBANG : Bang Bang

 

3 -La millor per ballar BTS : Mic Drop

 

4 -La divertida cançó ITZY : Icy

5 -La nova cançó de KARD : Bomb Bomb

 

 

6 -La moguda cançó de TWICE  : Fancy

 

7 -Una de les millors (G)I-DLE : Señorita

 

8 -La més ritmosa EVERGLOW : Adios

 

9 -La millor cançó d’un grup femení BLACKPINK : Kill This Love

 

10 -La cançço més bonica de GOT7 : Just Right

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà