XVI Jornada de Qualitat a l’Ensenyament. Innovació a l’Ensenyament

El passat 8 de novembre va tenir lloc la XVI Jornada de Qualitat a l’Ensenyament al Campus de la UAB focalitzada en la importància de la gestió de la innovació i amb la participació de gairebé 600 persones.

El nostre centre va tenir una participació activa en aquesta jornada, actuant com a ponents a 2 taules del work cofee. El Marco Berenguer i la Mar Bruna van explicar als companys de la xarxa el nostre Pla de Comunicació i el Jorge Lorenzo va explicar metodologies per a la realització de l’Auditoria Interna de Centre.

Us deixem l’enllaç de vídeo amb les ponències, francament molt interessants, la primera sobre La gestió de la innovació (Xavier Ferràs) i la segona :”L’alumnat: centre de la innovació” (David Bueno).

La gestió de la innovació. Xavier Ferràs

 

L’alumnat: centre de la innovació. David Bueno

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *